Nordic Herbals

En sund og varieret kost samt motion er vejen til sundhed og ikke mindst velvære. Men der kan være perioder i livet, hvor man kan have godt af at supplere med løsninger, der er sammensat optimalt med naturens eget bidrag.

Nordic Herbals er en dansk virksomhed grundlagt i 2020, der ønsker sundhed og velvære for alle. Vi gør det ved at tilbyde kvalitetsprodukter med vitaminer og mineraler, som er skræddersyet og sammensat til at yde optimalt i forhold til dit behov.

For os stopper sundhed ikke ved den menneskelige krop. Vi tror på sundhed i enhver henseende, og derfor stammer vores produkter fra naturen og bliver produceret bæredygtigt uden at belaste miljøet.

Så hvis du ønsker at supplere din livsstil med løsninger, der stammer fra naturen i form af bæredygtige kvalitetsprodukter med vitaminer og mineraler, er Nordic Herbals din seriøse leverandør.


Samarbejde med Growing trees network

Nordic Herbals har indgået et samarbejde med Growing Trees Network, så der plantes ét træ i Danmark, for hver gang der bliver bestilt et Nordic Herbals produkt. Vi er stolte af dette samarbejde og målet er at plante 10.000 træer i Danmark i 2025.