Aktivt Forsvar

Kan købes her

Naturens bidrag til dit immunforsvar

Indeholder antioxidanten astaxanthin fra havalge, beta-glucan fra gær og ekstrakt fra kvanfrø, som alle modtager stigende opmærksomhed og interesse. Aktivt Forsvar indeholder desuden 4 særligt udvalgte vitaminer og mineraler som er Vitamin C, Vitamin D, Selen og Zink.

Samspillet af indholdet forstærker virkningen og bidrager til dit immunsystems normale funktion (Selen, Zink og Vitamin C). Indholdet reducere oxidativt stress og træthed (Selen, Zink og Vitamin C), som kan medføre en ubalance i din krop, der kan føre til sygdom. Derudover bidrager indholdet til en normal kognitiv funktion (Zink), som er din evne til at være veloplagt.

Aktivt Forsvar indeholder desuden høj dosis Vitamin D (1.000 RI). Vitamin D gavnlige virkning er påvist og anerkendt. Derfor anbefaler Sundhedsstyrelsen at indtage et dagligt tilskud af Vitamin D i vinterhalvåret.

Supplér derfor den daglige kost med 2 kapsler Aktivt ForsvarTM, som er bæredygtigt produceret og innovativt sammensat til dit immunforsvar. 

Nordic Herbals har en bæredygtig tilgang til kosttilskud

Aktivt ForsvarTM kapsler er fri for farvestoffer og aromastoffer. Kapslerne er produceret ved brug af vedvarende energi og leveres i en bæredygtig emballage uden engangsplastik. Når der ikke er flere kapsler i aluminiumbeholderen, kan du aflevere den til genbrug eller anvende den til lige netop det du vil.

Nordic Herbals arbejder for at have en positiv indvirkning på miljø og samfund. Derfor har Nordic Herbals valgt at støtte og donere til Growing Trees Network, der planter ét træ i Danmark, for hver gang der bliver bestilt et Nordic Herbals produkt. Ét træ, som du kan være med til at plante – ved at købe og anvende dit Aktivt Forsvar


Aktivt forsvar TM

Unikt sammensat til immunforsvaret fra naturen

Aktivt ForsvarTM er baseret på ekstrakt af havalge, beta-glucan fra gær samt ekstrakt af kvanfrø, som alle modtager stigende opmærksomhed og interesse.

Indhold med registreret sundhedsanprisninger – din tryghed

Aktivt ForsvarTM indeholder desuden følgende:

  • Selen
  • Vitamin C
  • Zink
  • Vitamin D

Selen, Zink, Vitamin C og Vitamin D bidrager alle til immunsystemets normale funktion1. Ydermere beskytter Selen, Zink og Vitamin C cellerne mod oxidativt stress2, som er en ubalance i kroppen, hvilket kan føre til sygdom.

Vitamin C øger jernoptagelsen i kroppen3. Jern forbedrer din modstandskraft mod infektioner, blandt andet fordi immunsystemet er afhængigt af jern.

Zink bidrager til en normal kognitiv funktion4, som er din evne til at være veloplagt. Ligeledes bidrager Vitamin C med at reducere træthed og udbrændthed5, så du kan føle dig frisk.

Vitamin D bidrager til at vedligeholde normale knogler, tænder og muskelfunktion6. Sundhedstyrelsen anbefaler at voksne indtager et dagligt tilskud af D-vitamin i vinterhalvåret (oktober til april.)


1Den Europæiske Fødevaremyndighed (EFSA) sundhedsanprisning nr. 278 Selen, nr. 291, Zink, nr. 154 Vitamin D og nr. 134 Vitamin C
2Den Europæiske Fødevaremyndighed (EFSA) sundhedsanprisning nr. 277 Selen, nr. 294 Zink og nr. 129 Vitamin C
3Den Europæiske Fødevaremyndighed (EFSA) sundhedsanprisning nr. 132 Vitamin C
4Den Europæiske Fødevaremyndighed (EFSA) sundhedsanprisning nr. 296 Zink
5Den Europæiske Fødevaremyndighed (EFSA) sundhedsanprisning nr. 139 Vitamin C
6Den Europæiske Fødevaremyndighed (EFSA) sundhedsanprisning nr. 150, nr. 151 og nr. 155 Vitamin D

Anvendelse af Aktivt ForsvarTM
2 kapsler til voksne, som indtages med aftensmåltidet eller et glas vand.

Indhold
60 Kapsler

Ingredienser
1,3 / 1,6 Beta-glukan fra gær (Saccharomyces cerevisiae), Vitamin C (Askorbinsyre), Havalge ekstrakt (Haematococcus pluvialisalge), Zink (Zinkoxid), Kvanne frø ekstrakt (Angelica archangelica, L.), Selen (L-selenmethionin), Vitamin D (Cholecalciferol), Rismel, Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel)

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 11 år.